11.9.14

Formentera: Ses Illetes


Es un Parc Natural amb platges paradisiaques.  El cami fins allà, ja si vens desde Sant Ferran o Sant Francesc, la carretera no te carril bici, però es fa rápid ja que está molt a prop. De cami cap allà passarás per S'estany pudent. Es fa rápid ja que es tot baixada.

Es un dels punts on ens varem alegrar d'anar amb bicicleta, ja que els cotxes i les motos tenen un peatge de 4 i 2€.  Platges impressionants, i la gent es concentra molt a la primera platja, on hi ha el xiringuito Pirata. Si comences a anar cap amunt la punta, cada cop trobarás menys gent (als italians no els agrada  caminar).
També es pot anar fins Es palmador, pero et costa uns 22€ anada i tornada... No hi varem anar i no ens varem arrepentir gens.
Nosaltres varem passar el dia allà i a la tornada varem parar a Els Pujols a sopar a la Pizzeria Pizza Pazza, on estaven bones les pizzes, si! (Però si hi aneu, digueu "no!" A l'oferiment d'una mica de pa amb salsa per picar. El pa estava tou i la salsa era com una crema verd clara sense cap gust).
No comments:

Post a Comment

You can write in English, Spanish, Català, Português or Italiano. Thanks! Moltes grácies per comentar !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...