11.9.14

Formentera: Cala Saona i Far de Babaria


Es pot fer tot al mateix dia. Passar el dia a la cala Saona i cap a les 19,00 sortir cap al Far de Babaria a veure la posta de sol. 
La Cala Saona es maca, peró on varem trobar més aglomeració de gent. Sorra fina i aigua clara, envoltada de roques. Fins a la Cala Saona la carretera es bona, encara que no hiha carril bici. Hi ha un supermercat a la carretera on hi ha l ' entrada amb el desvio a Cala Saona on recomano aprofitar  per comprar aigua i menjar( a la Cala un entrepa de tonyina ronda els 7€!).  Desde el supermercat fins al far de babaria es molt estreta i sense arcen, i son uns 8km ( el tros final no hi caben ni 2 cotxes).

El Far es el més bonics de tots, es on es va rodar la famosa escena de Lucia i el sexo. A més es perfecte per veure la posta de sol, per aixó la gran quantitat de gent que hi va a aquesta hora. 
La carretera no es gens plana, jo amb la meva bicicleta sense marxes, vaig haver de fer troços a peu:(. Us deixo amb la grafica dela ruta que vaig teobar al panell de cicloturisme de Formentera. ( la ruta es començant al port).
                                      
Altres post sobre Formentera que he escrit:
-Com arribar a Formentera i allotjament.
-Estat de les bicicletes. Es pot anar amb bicicleta?
-Rutes:  Cala Saona i Far de Babaria.
-Rutes:  Ses Illetes.
-Rutes:  Platja de Mitjorn i La Mola. 

No comments:

Post a Comment

You can write in English, Spanish, Català, Português or Italiano. Thanks! Moltes grácies per comentar !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...