16.6.11

Com arribar a l'Alguer

A l' Alguer i si surts des de Barcelona hi ha diferents maneres d'arribar-hi :
- Amb Grimaldi Lines,
- Amb avio , Ryanair sortint des de Girona.

SI VAS AMB FERRY
Amb ferry són 10 hores de viatge, a l'anada de nit i a la tornada de dia. Es perfecte per si vols portar cotxe, i sou un grup de 4 persones, ja que el cotxe surt gratis (mireu les ofertes de la pàgina web). S'ha de tenir en comte que el barco arriba a Porto Torres, i no a l'Alguer, disten com uns 15 km. Es molt difícil moure's per l'illa amb transport públic, ja que hi han molts pocs autobusos, així que és difícil confiar-hi , sobretot si es vol anar per platges . Així que en barco es perfecte per llargues estances i poder portar el cotxe, també si vols carregar molt, ja que amb avió , com sempre, hi han restriccions de pes.

SI VAS AMB AVIÓ
Ryanair és la millor opció: t'esperes un mes abans per comprar els bitllets , que es quan hi ha les millors ofertes. L'avió surt des de Girona i va directe a l'aeroport de Fertilia, que esta com a uns 15 km de l'Alguer.

Desde Barcelona surten autobusos cada hora cap a l'aeroport. Aquests autobusos funcionen molt bé, i són un poc cars . Aquí teniu els horaris desde Bcn (Surten desde l'estació del Nord).

Un cop a l'aeroport de l'Alguer, és molt petitet, teniu varies opcions: Hi ha autobusos a cada hora (a en punt surt). Els bitllets s'han de comprar abans de pujar a L'autobús, a unes màquines de ferro petites que hi ha al costat del quiosc-cafeteria de l'extrem. Són molt antigues i només funcionen amb monedes. Sortint del recinte a mà dreta, trobareu la parada de L'autobús. Són bastant vells, de color groc. La primera parada es Fertilia , i la següent ja és l'Alguer. Si el vostre hotel està abans d'arribar a l'Alguer, el podeu fer parar.
Si l'avió arriba més tard de les 23,00 potser que L'autobús no s'esperi. Llavors hi ha dues opcions: taxi o llogar cotxe. Et taxi costarà uns 20 euros. Si us voleu estar només a l'Alguer, llavors no cal llogar cotxe. Peró si esteu molts dies i teniu pensat fer alguna escapada a alguna platja o a algun altre poble, llavors podeu aprofitar per llogar el cotxe ara i us estalvieu el taxi. La companyia més econòmica era Sardinia, que per uns 45-55 euros al dia (regatejant) tens un opel corsa 24h. A l'estiu es difícil trobar cotxe en aquesta companyia si no reserveu amb antelació. Després, la segona companyia que vaig trobar que estava millor era Europcar. Té dues sucursals, una a l'aeroport i l'altra a l'Alguer, pel que a la tornada no cal anar fins a l'aeroport.


Links interessants
Grimaldi Lines
Horaris autobusos a l'aeroport de Girona
Ryanair
Aeroport Alguer

No comments:

Post a Comment

You can write in English, Spanish, Català, Português or Italiano. Thanks! Moltes grácies per comentar !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...